30.03.2012

NYHET!

produktfoto Edina Sæther

To nye fjøler i lys ask har dukket opp i Fjellbyshop: Fjell og By. Kokko er glad for nye tilskudd i familien. Sjekk ut alle de håndlagde fjølene våre HER. Varianten oljet eik legges forresten ut i neste uke. (Bestill som vanlig, men send oss en mail om du ønsker eik-varianten nå)

Og...

Vi kjører påskekampanje: FRI FRAKT på hele Fjellbyshop til skjærtorsdag!//Our new cuttingboards FJELL (mountain) and BY (city) now in Fjellbyshop.

11 kommentarer:

Renates hjørne sa...

Å disse var fiiine <3

Klem fra Renate

Lottemora sa...

Kjempekule!!!

Har en drøm... sa...

Så flotte de var ♥

Allis i eventyrland sa...

Fantastisk fine! :)

Trallala sa...

Oi, så lekre! Hadde ikke lommeboka vært fullstendig og håpløst tom skulle jeg nok kjøpt meg et par sånne....

Daniella Witte sa...

Verkligen jätte snygga! Duktig du är! Kram D

Lillian sa...

Har lyst bestille en fjøl - men usikker på valget mellom ask og eik, vil gjerne se eiken først. Vil den bli lagt ut tidsnok til å bestille innen skjærtorsdag med fri frakt?;)

f j e l l b y ▲ sa...

Ja! Den legges ut man/tirs :):)

Supersnuppa sa...

Nydelige!
Jeg skulle gjerne hatt en slik en, men min bestefar har laget x antall fjøler som jeg har fått. Jippi :-/ Jaja... han er dessverre ikke like flink som mannen din...

Kanskje på neste lønning;)

Anonym sa...

De ser så grå ut, stemmer det? Ask er vanligvis veldig gyllent. Er det kanskje den svarte veggen som tuller med fargebalansen?

f j e l l b y ▲ sa...

Hei! Ja de er litt gråere enn in real li pga veggen bak! Se mine bilder for NIB osv. De har lysere bakgrunn og viser kanskje en mer "ekte" variant.

L