05.01.2012

pirkarbeid


Liker det nye stempelet mitt kjøpt på BHV. Har lett etter et slikt praktisk multistempel lenge, og ble så glad da jeg fant det i Paris. (Mulig de finnes i Norge også, men har ikke sett dem). De kan brukes til hva man måtte ønske; til adresser, takkekort, julekort og visitkort. Veldig småpirk å sette på de knøttsmå bokstavene. Men det går bra så lenge man holder tunga rett i munnen. Stempelgøy!


//Love my new stamp from BHV. So practical!

7 kommentarer:

Potrina sa...

Så gøy!!! Stempel er gøy :)

Heddas gode grunner sa...

Artig, artig! Bonusdatteren min kjøpte seg lignende stempler på loppis i Sverige i sommer :) Morsomt for både liten og stor! :) Nå er det bare å stemple i vei!
Fortsatt fin kveld til deg!
klem

Har en drøm... sa...

KULI!!
Det så bra ut:)
Skulle gjerne hatt et slikt sett ja:)

Ha en fin kveld ♥

Høytrykk sa...

Kult! Et sånt hadde jeg likt å ha.

deasogmia sa...

å, dette var et kult stempel. slik ønsker jeg meg og! heldig du er! kjempe gøy med inspirasjon fra paris!

Mari sa...

Kjempe smart stempel, minner om et lignende jeg hadde da jeg var liten - bitte litt større bokstaver hadde jeg da, men samme greia hvor du kunne bytte ut bokstaver og lage ord og setninger etter eget valg. Lurer på hvor det ble av jeg....

klem Mari

Sunniva sa...

God mandagskveld!

Jeg er "stempelgæ'ærn" og fikk brått et stort ønske om samme type stempel du blogger om her =) Har du sett dette andre steder på på BHV? Kanskje andre lesere som har sett det noe sted?

Jeg innehar mye wanderlust, akkurat som deg, og får snart tilfredstilt lysten ved å reise til India (igjen!) Da må jeg bare anbefale deg om å reise dit - wanderlust, interiør, farger, dill og dall - og slik jeg "kjenner" deg - you'd love it!

Og så må jeg si at du har en spennende blogg! Jeg har lest bloggen din lenge, men første gang jeg kommenterer hos deg. Jeg gleder meg til å fortsatt bli inspirert til å gjøre gøyale ting i hjemmet =)